BwCyu.com Logo
Internet Registar Preduzetništva
Osnovan: 01 Sept 1999

Informacije & Prodaja
email

Sta je to Internet Marketing

Uzorak BwC nalepnice koju dobijate uz svaku prezentaciju za svoj poslovni prostor/kancelariju

Resursi
Drzavni organi 
Beograd - gradski organi 
Biznis Plan (primer)
Beogradska Berza
Kurs devizni & Banke
  
Policija i Carina 
Registar Preduzeca u Srbiji
Registar Radnji u Beogradu 
Republicki zakoni  
Gradovi Srbije na internetu

Mape/Autokarta sveta 

Internacionalni pozivni brojevi
internet provajderi
Mediji
Muzeji, Pozorista
Dezurne zdravstvene sluzbe
Dezurni Servisi
Taxi i prevoz
Vremenska Prognoza

Ostali korisni linkovi

Click for Belgrade, Serbia Forecast

Provera Domena

ENGLISH

This is a small business registry for companies in Belgrade, Serbia.

If you want to do business in Serbia don`t hesitate to contact us.  We can supply you with all information needed and find you a domestic partner.

Send us an E-mail titled
    "Looking for a SRB partner".
info@bwcyu.com

BwCyu.com Logo  
BwC 1999 - 2016

BwC® je registrovan robni znak
i logotip Internet Registra Preduzetnistva

Uslovi Korišćenja

Uslovi korišćenja

Ovaj "Portal" je vlasništvo firme LaserNet d.o.o. (www.bwcyu.com) koja se nalazi u Beogradu u daljem tekstu BwC, i bavi se marketingom, promociju firmi i proizvoda na Internetu i ostalim medijima. Vašim korišćnjem ovog portala podrazumeva se da ste saglasni sa pravilima koja su objavljena na internet prezentaciji na stranici http://www.bwcyu.com/uslovi_koriscenja.htm, a koja se menja sa vremena na vreme.

Korišćenje sadržaja

BwC portal sadrzi informacije, tekstove, fotografije, dizajn, grafiku i druge materijale i efekte koji su zasticeni sa zigovnim i autorskim pravima (copyrights, trademarks, service marks) a koje je vlasnik BwC ili trece lice. Sve informacije su vlasnistvo privatnih ili pravnih lica.

Sve informacije sadrze oglase na portalu, a predvidjene su za pregledanje u privatne ili poslovne potrebe. Sva druga koriscenja BwC portala su zabranjena, ukljucujuci bez ogranicenja, prepravke, brisanje, prepisivanje, prikazivanje u javnosti, kopiranje, ili bilo koja druga radnja koja nije pismeno odobrena od strane BwC. Materijal koji se nalazi na portalu ne sme da se koristi u svrhe telemarketinga, direktnog marketinga, komercijalnog masovnog slanja poste, raznih predstavnika ili spamovanje.

Ako i postoji bilo kakva dozvola za koriscenje portala, ne ukljucuje koriscenje u ilegalne radnje ili poslove kao sto su pretnje, ucene, pornografija ili zabranjeni materijal za decu. BwC radi iskljucivo poslovanje sa privrednicima i preduzetnicima, i servis je citavoj svetskoj javnosti.

BwC cini sve napore da informacije koje prezentuje budu tacne i na vreme postavljene na portal. BwC dobija informacije iz raznih izvora te nema kontrolu na tacnost informacija u vreme kada se koriste, te ne garantuje i skida sa sebe odgovornost o sadrzaju.

BwC zadrzava pravo izmene cena bez prethodne najave, kao i izgleda i koriscenja portala, ponuda proizvoda i servisa.

BwC zadrzava pravo, diskretno bez obaveza, da popravi ili ispravi greske ili dvosmisleno napisane reci u delu obavestenja o proizvodu, usluzi ili servisu, imajuci nameru da informacije budu tacne i azurirane na vreme, ali ne odgovara za gresku ili netacnost.

BwC ne garantuje za proizvode ili usluge koje se nalaze na web portalu. Vase je pravo da proverite sve usluge ili proizvode. Servis ili proizvod koji prezentuje BwC na ovom portalu je "u vidjenom stanju" ("as is") bez garancija sa BwC strane. BwC ne snosi odgovornost za rezultat ili bilo koji gubitak nastao sa kontaktom sa ovoga portala, bilo to direktno, indirektno ili linkom sa nekim drugim portalom na internetu.

Žigovna i Autorska Prava

BwC ne prihvata odgovornost da kontrolise zigovna prava i autorska prava (trademarks), ili prava trecih lica. BwC moze u nekim momentima diskretno iskljuciti, suspendovati ili zabraniti prezentovanje proizvoda ili usluga klijentima koji prekorace pravilo o autorskom vlasnistvu drugih clanova na portalu. Ako verujete da Vas materijal koji ima vasa autorska prava koristi druga strana koja nije autorizovana za koriscenje mozete pisati BwC sa odredjenim dokazima (zvanišna dokumenta skenirati) koje posedujete. Sve nesporazume treba resavati u duhu dobrih poslovnih odnosa. Tek ukoliko ne mogu da se rese sporazumno, nadlezan je trgovinski sud u Beogradu.

Oglašavanje

Podatke koje objavljuje BwC i koje vidite na portalu, BwC ocekuje da dobije tacne, i ne ocekuje anonimno predstavljanje, firmi, proizvoda ili servisa. BwC pise informacije koje dobije od komitenta, direktno ili indirektno. Ako i jednog momenta dok pretražujete ovaj portal vidite netačne ili nekorektne informacije molimo Vas da nam pišete na (info@bwcyu.com). BwC ne prezentuje lične informacije. Samo proizvode i usluge firmi, i omogućio je javni pristup posetama na portalu svima koji to žele da vide. BwC se ne bavi prodajom informacija iz BwC baze podataka.

PORICANJE GARANCIJA

LASERNET ne daje nikakve garancije, niti je odgovara za tačnost, sadržinu, kompletnost, zakonitost, pouzdanost, operativnost ili dostupnost informacija ili sadržaja prikazanih na Portalu, osim onih koje se odnose na usluge LASERNETa i za koje odgovara u skladu sa Opštim uslovima za dostupnost i pružanje tih usluga a u skladu sa zakonskom regulativom koja reguliše tu oblast.

LASERNET nije odgovoran za brisanje, neuspešno skladištenje, pogrešno dostavljanje ili neblagovremeno dostavljanje bilo kakvih informacija ili sadržaja. LASERNET ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu skidanjem fajlova ili pristupom bilo kakvom sadržaju na Internetu do koga se došlo pomoću Portala.

Svi sadržaji, informacije, proizvodi i servisi koji se pojavljuju u okviru servisa portala dostupni su onakvi kakvi jesu, bez ikakvih garancija u bilo kom smislu. Korišćenjem portala prihvatate punu odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu zbog informacija do kojih ste došli pomoću portala i za drugi vid štete nastale zbog sadržaja do kojih ste došli pomoću portala.

OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

Ni pod kakvim okolnostima LASERNET neće biti odgovoran ni jednom korisniku u smislu pravilnog ili nepravilnog korišćenja portala.

Ni pod kojim okolnostima Portal nije odgovoran za nepravilno funkcionisanje ili prekid rada servisa, prouzrokovanih direktno ili indirektno prirodnim silama, elementarnim nepogodama ili uzrocima koji su van razumne moći kontrole, u šta spadaju, ali ne samo oni, i problemi u funkcionisanju Interneta, kvarovi na kompjuterskoj opremi ili problemi sa istom, problemi u funkcionisanju telekomunikacione opreme ili neke druge vrste uređaja i opreme, nestanci struje, štrajkovi, obustave rada, neredi, ustanci, revolucije, građanski nemiri, nestašice sadržaja ili manjak radne snage, požari, poplave, oluje, eksplozije, sve vrste prirodnih nepogoda, ratna razaranja, delovanje Vlade, naredbe domaćih i međunarodnih sudova, nesaradnju trećih lica, i problemi sa grejanjem, osvetljenjem i klimatizacijom.

Stavovi izneti u okviru servisa Portala nisu stavovi LASERNETa već ih na Portalu samo prenosimo "onakve kakvi jesu" i za njihovu sadržinu nismo odgovorni u bilo kojem smislu.

Razne odredbe

Ovi uslovi korišćenja čine ugovor između odgovarajuđih strana. Bilo kakva odstupanja od odredaba ugovora će biti efektivna samo ukoliko su načinjena pismeno od strane ovlašćenih predstavnika Portala.

Samim korišćenjem Portala pristajete na ove uslove i nikakav poseban pristanak na ove uslove od strane korisnika nije potreban da bi ga ovi uslovi obavezivali. Poznavanje ovih pravila u svakom trenutku obaveza je Korisnika.